neděle 16. února 2014

ZLATÁ DUŠIČKA 16.02. 2014


► MOŽNÁ JE TO TĚŽKÉ, 
ALE NE NEŘEŠITELNÉ ►
Lidé Země, máte před sebou mnoho obtížných dní, které si budou vyžadovat vaši pozornost a zvýšené úsilí. Vaše síla je nezměrná a máte zde těžké úkoly. Některé dlouhodobé, jiné jsou připraveny ke zpracování ve vašich běžných dnech života. To, co prožíváte, vás nutí přemýšlet, hledat odpovědi a vracet se sami k sobě. Stále dokola je na vás kladena zodpovědnost nejen za sebe, ale za vaše bližní. Stále více jste tlačeni k tomu, měnit své životy, hledat jejich smysl. Neboť to, co jste znávali, je již minulostí. Vy však stále nevíte, co je vaše přítomnost.

Jaká je?

Uvědomujte si ji co nejvíce. Nechtějte promarnit důležité okamžiky svých životů. Víme, jak je těžké zvládat vaše současné problémy. Mnozí se snaží, aby vše zvládli, ale často zabředávají ještě hlouběji. Je mnoho z vás, kteří se snažíte dopátrat řešení, ať je sebehlouběji, sebesložitější. Nezapomínejte však, že někdy méně je více. Pokud se vám nepodaří řešení objevit, je čas přijmout současný stav a počkat na příhodnější okamžiky. Je mezi vámi spoustu bytostí, které nejsou šťastné. Stále hledáte štěstí, ale nenacházíte. Chybí vám radost ze života a jakoby se láska vytrácela. Také samota se stále více rozmáhá. I když je pro vás velice důležitá, mnohdy nejste schopni načerpat z tohoto stavu potřebné zkušenosti. Spíše se poddáváte a „umíráte za živa“. Probíhá zde velká selekce. Je jen otázkou času, zda budete schopni se odpoutat od všeho, co vám neslouží. Stále se snažíte držet svých jistot, i když vám již vůbec nic nezbývá. Osud světa je na vás. Ale mnohé manipulace vám znemožňují vstát a nabrat novou sílu. Uvolňují se silné emoce, které jsou mnohdy velkým problémem, pokud jsou v negativní formě. Často si říkáte:

„Kam ten svět spěje?„

Je to ale tam, kam ho směrujete vy sami. Je před vámi ještě mnoho zkušeností a výzev. Nezapomínejte na svou podstatu. Rozhlížejte se kolem a pozorujte přírodu a vnímejte krásné dny. Příroda tu vždy byla a bude, ale vaše energie se časem přemění. Nyní je však potřeba zabrat a nepodlehnout. Rozhodující období vašich životů právě probíhá a uvědomte si, že není cesty zpět. Pouze vzhůru. Můžete jít s radostí a láskou anebo zatíženi bolestí, bezradností a strachem. Mnozí si vybíráte svou negativní karmu. Ale zrovna tak přijde i ta pozitivní. A také se mnohé dá změnit. Důležité je nevzdat se. Lidé Země, je před vámi složité období, budete opět tlačeni k tomu dělat to, co nechcete. Více, než kdy dříve budete udupáváni. Ale nebojte se toho, neboť i nadále vám zbyde mnoho sil celý svůj život změnit. Není možné udržovat něco, co se nezadržitelně zřítí. Ale až se usadí prach, uvidíte opět slunce a prázdný prostor, který bude připravený, abyste opět vytvořili cosi nového, posvátného a láskyplného, co vás obohatí. Mějte v sobě víru a snažte se i přes všechny těžkosti v sobě nalézt pokoru a odpuštění. Lidé Země, jste spojeni a jste ti, kteří vytvoří novou Zemi. 

Nalaďte se na úspěch a on bude vaším životem. 
Tak se staň.

Čerpáno ► ZLATÁ DUŠIČKA
SOUVISEJÍCÍ ► NOVÁ ZEMĚ 2010

Žádné komentáře:

Okomentovat