neděle 7. července 2013

►►► ZLATÁ DUŠIČKA 06.07.2013 ►►►

PROČ SE BOJÍTE ZMĚNIT SVÉ ŽIVOTY?
Máte v sobě mnoho strachu. Jsou to emoce, které se nastřádaly za dlouhou dobu, jsou uloženy v podvědomí a pokud se objeví spouštěcí situace, jsou aktivovány, okamžitě vyvěrají ve vaší přítomnosti. Nejste dokonalí ve svých životech, mnohé věci potřebujete zpracovat. Pro někoho se dokonce jeho život stává přítěží. Necháte se strachy ovlivňovat a mnohdy i pohltit. Ale máte přece tolik síly…. Máte možnosti.
Jenomže co často děláte?
Pouze útrpně čekáte na to, až vás z nepříjemné situace něco nebo někdo dostane. Bojíte se cokoli změnit, protože nevíte, co vás čeká. Jako klíšťata se držíte toho, co znáte. Projektujete svá očekávání do své budoucnosti.
Co vás k tomu však vede?
Možná jste si kdysi něco podobného prožili a tím se opět spustí vaše podvědomé reakce.
Přesto však máte pokaždé možnost nepoddat se tomu.
Proč se bát cokoli změnit?
 Z vyššího pohledu se vše pouze transformuje, nic nezaniká, mění se struktury a formy. Z vašeho přízemního pohledu však vidíte ve všem problémy a někdy dokonce nemožnost. Tvrdíte, že se nemůžete hnout z místa, že nevíte, co změnit, co udělat. Ale vy to víte. Jen to nechcete vidět. Necháte se ovládat svými strachy. V tomto pomůže pouze vědomá kontrola sebe sama. Pomůže hrdost a odhodlání, chtění zažívat něco lepšího.
Proč se celý život trápit v situaci, která vám nic nepřináší?
 Proč se obětujete a neustále si nakládáte další a další náklad na vaše záda, až již nemůžete dál? Co asi můžete vnímat, přikrčení a sražení k zemi, na té nejnižší vibrační úrovni?
A děláte to dobrovolně! Přece jste děti Boží a toto není váš svět.
Váš svět je láska, radost a štěstí. 

Proč se bát je prožívat? 

Za to nemusíte nic zaplatit, jak si někteří myslí. Je to zvláštní, že pokud si můžete vybrat osvobození a nebo setrvalý stav, zůstáváte nehybní a nevědomí. Vaše strachy vás ubíjí a dusí. Kolik z vás je spokojených se svým životem?
A kolik z vás se upřímně snaží toto změnit?
Máte spoustu informací, ale neumíte je aplikovat v praxi.
 Copak není nic, co by vás motivovalo?
Uvědomte si, jak žijete nyní.
Jaká si myslíte, že může být vaše budoucnost?
A pak se již dostáváte do zapeklité situace, neboť si sami dobrovolně tvoříte začarovaný kruh a máte pocit, že z něho neumíte vystoupit. Ale to je lež. Vždy máte možnosti provést změnu. Můžete cokoli. Ale ze strachu uděláte jen minimum. Chápeme, že lze jen pomalu překonávat sama sebe, své sklony a zvyklosti. Ale nic není nemožné. Kdybyste věděli, jak by se vaše životy změnily, kdybyste to dokázali. Životní síla by proudila a váš život by byl radostí samou. Byli by jste volní jako ptáci. Vyzýváme vás, abyste přestali být zkostnatělí. Abyste se rozhodli změnit vše, co již neslouží. Vyberte si lásku a radost, odevzdejte nepotřebné. Zvedněte se ze země, ať začnete růst. Milujte sami sebe a nedopusťte, abyste se trápili a abyste trpěli. Nebuďte oběťmi sami sebe. Není třeba se litovat. Je potřeba překonat strach a konat.
Milujeme vás.


Čerpáno ►ZLATÁ DUŠIČKA
SOUVISEJÍCÍ ►NOVÁ ZEMĚ 2010

1 komentář:

  1. Dekuji.....
    Prave v tuto chvili,kdy uz jsem chtela povolit a smirit se s tim,co nepotrebuji,kdy uz jsem nevedela kudy kam,kdy uz jsem chtela vratit se do zajetych koleji,kde vsechny byli spokojeni na ukor mne.....mi prisel tento clanek..
    Jsem na ceste,a pokracuji dal...
    Cely zivot jsem se snazila zit tak,aby to vyhovovalo ostatnim na ukor sobe...
    A jsem vdecna za pochopeni ze kdyz budu spokojena ja se svym zivotem-tak vytvorim okolnosti a stastny zivot i pro ostatni <3

    OdpovědětVymazat