sobota 3. srpna 2013

►►► ZLATÁ DUŠIČKA 03.08.2013 ►►►


PROČ SE TRÁPIT, KDYŽ
TO NENÍ TŘEBA ?
Sluneční záře je velice silná v tomto čase. Díky slunci jste nabití energií, ale horké počasí přináší mnohdy také silnou únavu a vyprchání energie. Mnozí z vás jsou spokojeni a další znechuceni. Nikdy nic nemůže být přínosem pro všechny, stejně tak, jako situace ve vašich životech. Vydali jste se na cestu a nemůžete zůstat stát. Jednou jste si vybrali a již nezměníte svou volbu. A pokud ano, vaše cesta již nikdy nebude tou samou. Každým dnem i každou minutou volíte to, co si pustíte do života, to, co chcete absolvovat a co ne. Stále však má spoustu z vás pouze touhy ve svých srdcích a není ochotno svou volbu učinit. Stále se utíkáte ke svým vizím o štěstí, ale bojíte se je realizovat. Bojíte se, že byste snad mohli něco ztratit, ale nic získat. Bojíte se opustit to, co vám již více neslouží, ale co vám poskytuje (domnělou) jistotu. Jste chycení v pasti, neboť duše touží po změně, ale strach omezuje vše, co byste mohli pro sebe učinit. Vy nevíte, že budoucnost vám může přinést mnoho krásného, takového, co vás osvobodí. Vy si stále libujete ve svém trápení, které, ač vás občas silně rozruší, přesto je daleko pohodlnější, než cítit radost a štěstí, protože pro ně byste museli udělat právě ten nepříjemný krok.
Proč jste dospěli tak daleko, že víte, co udělat, ale z pohodlnosti setrváváte v nepohodlí?

Z našeho pohledu je toto nepochopitelné, ale chápeme, že váš pohled je jiný. Nejste slabí. Máte sílu na mnoho životů!
Co je to, co vás neustále drží? Možná jste si vybrali, že budete překonávat překážky. Ale proč čekat na nejhorší? Proč čekat, až vás to bude bolet?
Proč to neudělat hned?
Pokaždé, když učiníte rozhodnutí pro změnu, objeví se ihned několik možností, jak vše vyřešit. Toto si pamatujte. Podívejte se kolem a hledejte příklady v ostatních, kteří podobnou situaci již dávno zvládli. Seznamte se s jejich zkušenostmi a hledejte ty své.
Země je tak krásné místo, tak proč se trápit, když nemusíte?
Uvolněte svá pouta, nenechte se omezovat. Dříve nebo později se vám vše povede. Nebraňte se tomu, zdolávat překážky. Učiňte si z toho zábavu. Využijte přitom svou moc dosáhnout cíle.
Život je krátký na to, abyste stále čekali.
Cožpak vás baví takto žít?
Copak chcete neustále jen opakovat opakované?
Máte přece na mnohem více. Jste my. Proto máte moc, která předčí cokoli. Buďte těmi, kteří jste původem, vzpomeňte si. Spojte se se svou duší a nezklamte ji. Milujeme vás a jsme s vámi i v dobách těžkých. Pamatujte si to a buďte si jistí, že žádná překážka vám nezabrání, abyste dosáhli svých cílů.
Čerpáno ►ZLATÁ DUŠIČKA
SOUVISEJÍCÍ ► NOVÁ ZEMĚ 2010
TVORBA OBRAZU ► BRIAN EXTON

Žádné komentáře:

Okomentovat