úterý 22. dubna 2014

ZLATÁ DUŠIČKA 21.04. 2014


► CESTA DOMŮ ►
Lidé Země, jste na své cestě již dlouhé časy. Hledáte odpovědi. Snažíte se žít tak, jak nejlépe umíte. Vnímáte zázraky kolem sebe jen velice málo. Právě proto, že vaše oči zůstávají velice často zavřené. Díváte se na svět kolem sebe, ale nevidíte. Čas vám dovolí prožívat změny, učíte se reagovat na život, na to, co jste si sami vytvořili. Cítíte ve svých srdcích lásku, ale i pochybnosti. 

Jste opravdu tím, co cítíte ve svých srdcích? 

Jste výjimeční, jen tomu sami nechcete uvěřit. Sami sobě stavíte překážky tam, kde žádné nejsou. Vaše pochybnosti vám ubírají vaší životní sílu. Vaše nálady se střídají jako aprílové počasí a nevíte, co si počít, jak se cítit lépe a být šťastní. Je zde mnoho odpadu ve vaší mysli. Je zde mnoho strachu. Neustále. Je pro vás těžké toto zpracovávat. Mnozí se snažíte, ale čím více se dostáváte do středu problému, tím více dalších problémů se vynoří. V tento čas se upínáte k Ježíši, svému pánu. Je to čas znovuzrození Krista. Takto je vám
 to sděleno. Ale co ostatní dny a měsíce. 

Máte stále v mysli toho, kdo je vaším otcem?

 Kolik zla by mohlo být smeteno ze světa, kdybyste více věřili, kdybyste více milovali. Začněte a na nic nečekejte. Vždyť kolik z vás nemiluje sebe samé. A to byste chtěli, aby vás milovali ostatní..Toužíte po partnerství, spřízněných duších. Ale sami v sobě hledáte samotu. Chcete prožívat lásku, ale sami sobě vyčítáte kdejakou maličkost. 

Trýzníte vaše těla jen proto, abyste vyhověli ideálu krásy, ale proč vlastně? Byli jste stvořeni dokonalí, kde je váš vděk? 

Stále jen nedůvěra a pochybnosti. Ohýbáte se k zemi tak často, že již nedokážete 
vidět nebe a hvězdy.

 Jak vám sdělit, že není potřeba nic víc, nežli pochopit? 

Není nutné se podceňovat. Pochopte, že bez vás by tento svět nebyl. Nechte své světlo zářit,
 ať všichni najdete cestu domů. 

Milujeme vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat