sobota 21. listopadu 2015

POMÁHEJ BLIŽNÍMU SVÉMU

► ZLATÁ DUŠIČKA 17.11. 2015 ►
Lidé Země, otevírá se zde nyní téma pomoci bližnímu svému. 
Ano, toto je jeden z duchovních zákonů. Máte v sobě rozpory, neboť cítíte, že je stále potřeba dodržovat tento zákon. Na druhou stranu zde stojí protiklad a tím je postavit se sami za sebe, za svou svobodu. Za svou vlast a také za svou budoucnost. Je v tomto čase mnoho emocí, vycházejících skrze vás. Jsou to především vaše strachy. Strach je však něco, co by vás nemělo ovlivňovat. Strachy jsou vyvolávány uměle, s cílem destabilizovat společnost, ochromit vás a donutit jednat tak, jak byste nikdy nejednali. Proto si toto uvědomujte. 
Ano, rádi byste vyřešili situace, které vás tíží. Ne však z pozice strachu, neboť strach z některých může udělat bytosti plné nenávisti. Je potřeba jednat ze svého středu, z pozice pochopení situace, z pochopení pravdy. Jste zmatení, neboť k vám přichází mnohé informace a vy nejste schopni se rozhodnout, kde vlastně pravda je. 

Musíte se postavit za svou svobodu, avšak je nutné, abyste to udělali s láskou a porozuměním, ne se zlostí a v afektu. Tento čas rozjitřil vaše rány a brzy se vše alespoň na chvilku zklidní. A tento čas potřebujete, abyste si sami v sobě srovnali, co je potřeba udělat. Uvědomte si, že je důležité naladit se na svůj zdroj a zároveň na jednotu, je potřeba vytvořit spojenectví, které ji silné, avšak zároveň nejedná z pozice svého ega, nýbrž z pozice pochopení. Máte v sobě stále více obav, avšak je potřeba tyto strachy pustit. Byli byste ovládáni ještě dalším agresorem. Manipulací již bylo dost. Chápejte, že vše se děje z nějakého důvodu. Je však potřeba být připraveni cítit klid a rozvahu. V mnohém si uděláte jasno a také se konečně rozhodnete spojit se a otevřít se změnám, které nutně musí přijít tam, kde roste nespokojenost. To však neznamená rezignaci ani boj, nýbrž spíše následování svých pocitů, své intuice. Je zde mnoho vyspělých duší, které mohou intervenovat za vaši zemi.

 Důležité je, jak se ke všemu postavíte vy sami. Zda budete ochotni naslouchat, spolupracovat a zda budete ochotni projevit nejen svou sílu, ale i moudrost věků. Neboť máte v sobě ohromný potenciál. Nezahoďte ho a dbejte, abyste nezradili svou duši. 

Milujeme vás.


©2015 Připravila: ALENA pro ►http://alenapundy.blogspot.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat