sobota 2. ledna 2016

TENTOKRÁT BEZ NOVOROČNÍCH PŘEDSEVZETÍ, AVŠAK S VÍROU V SEBE SAMÉ...

► ZLATÁ DUŠIČKA ►
Lidé Země, končí rok plný překvapení, ale také mnohých problémů. 

Mnoho bolesti odešlo z vašich mentálních těl. Jste nyní očištění do té míry, že jste připraveni na další cestu. Čas plyne velice rychle a to, co jste dříve byli ochotni věnovat sami sobě, je velmi zredukováno. Máte stále méně času, což vás oddaluje od vás samých. Potřebujete si odpočinout, rozhlédnout se kolem a pochopit, že vše, co jste ochotni dát sami sobě, je darem nejen pro vás, ale hlavně pro vaši duši. Neboť právě duše touží po rozvoji, touží se vrátit zpět tam, odkud přišla. Je možné to takto zjednodušeně říci, avšak ve skutečnosti je vše mnohem složitější. Přesto můžete být ujištěni, že vaší prioritou je následovat volbu své duše. V tomto roce jste se dozvěděli mnoho nových a důležitých informací. Zdá se, že nastává čas, abyste se posunuli dále, abyste objevili to, co dosud zůstávalo skryto. Jakoby byl otevřen archiv s dokumenty, které byly dávno zapomenuty. Takto to v tomto čase je. A není to jen archiv, otevírají se též mnohé portály, kterými vstupují různé bytosti na tuto planetu. Nemáte tu možnost být tohoto součástí, neboť mnozí ještě nedosáhli požadovaného rozvoje. Přesto se to děje a v následujícím roce dostanete mnohé další informace, které často způsobí rozruch. 

Je nutné, abyste získali povědomí o tom, co vám bylo zatajováno, abyste konečně uviděli tu pravdu, která byla častokrát změněna právě proto, abyste byli oddáleni od svého cíle, abyste bloudili a nenašli cestu domů. Vše, co je vám známé, se v mnohém ukáže jako nepotřebné v příštích časech. Bude přepsána vaše minulost. Budete postaveni před volbu, zda věřit tomu, co cítíte, informacím, které k vám přicházejí skrze intuici anebo budete slepě následovat samozvané vůdce, kteří dělají vše jen proto, aby vás zbavili vaší svobodné vůle. Oni nechtějí, abyste se probudili, abyste poznali, kdo jste. Neboť až se to stane, tak se probudí nevídaná síla. Často sníte o lepším světě, o lepších životech. Hledáte odpovědi všude kolem a také je možné v tomto čase získat odpověď na cokoli. Avšak je v tom také úmysl, neboť velké množství informací jsou ve skutečnosti často dezinformace, které vás mají odvést od vašeho cíle. Je potřeba, abyste v sobě upevňovali ochotu otevřít oči a učili se vidět pravou podstatu věcí, rozlišovat. Ne tak, jako dosud, kdy jste se dívali pouze na jakési projekce. Musíte vytrvat, neboť vás to osvobodí od lží a manipulací. Ano, do této doby jste byli v mnohém loutkami. Byli a jste závislí. Avšak toto musí skončit. 

A právě tento čas je zde.

 Čas, kdy je nutno stát za sebou samými, kdy je potřeba se ještě více zaměřit na odpuštění nejen ostatním, ale zejména sobě samým. Kdy je potřeba osvobodit se od závislostí, stát se zasvěcenými a otevřít srdce i mysl. Mnoho z vás se vrací domů a přichází nové, vyspělé duše, které přijaly nové úkoly, aby lidstvo konečně bylo pozvednuto. Není to tak, že změna přijde ze dne na den. I když velmi výrazné bude působení kosmických energií během prosincových dní. Přesto se již mnohé děje a také vliv těchto změn pociťujete na svou vlastní kůži. Vstoupíte do roku 16. Nástup do nového roku bude pozvolný. Avšak není nutné dávat si jakákoli předsevzetí. Pouze zůstaňte věrni sami sobě a snažte se žít v přítomnosti. Budete muset řešit mnohé problémy, neboť někteří se stále nechtějí vzdát svých dosavadních a mnohdy nefunkčních životů. Avšak je to nutné. Ano, je zde mnoho strachů a obav. Ale pokud budete schopni přijmout je jako součást sebe samých, budete schopni se vyléčit. 

Lidé Země, milujeme vás a naším úmyslem je pomoci vám osvobodit se. Chápejte, že vše má své příčiny a následky, avšak vy si stále neuvědomujete svou sílu Boha uvnitř vás samých. Proto trpíte. Teprve až toto uvidíte, budete se moci vrátit domů a nalézt svůj střed uvnitř vás samých. Neboť den za dnem se stále více bytostí osvobozuje a také je zde mocná ochrana Země. Jakmile se osvobodí Země, budou všichni uvolněni z pout a z vězení. Stojí před vámi mnohé změny. Často vše přijde nečekaně, velice rychle a obrátí to vaše životy. Ne ze dne na den, ale z minuty na minutu. A vy budete přinuceni reagovat, vzdát se toho, na čem lpíte. Avšak vězte, že i když něco neznáte, neznamená to, že je to špatné. Vždy záleží jen na úhlu pohledu. Proto se snažte pochopit, že je to vždy jen pro vaše dobro. Věřte sami sobě a ve svou sílu a moc. Těšte se na dny příští a děkujte za příležitosti, za vše, co jste dokázali. Užívejte života a radujte se. 

Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě.


©2016 Připravila: ALENA pro ►http://alenapundy.blogspot.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat