sobota 25. ledna 2014

KRÁSA, HARMONIE, ŘÁD A SVĚTLO


Vše, co dělám, přináší vesmíru krásu,
 harmonii, řád a světlo


Osvícení vychází z učení se dělat všechno s plnou pozorností a vědomě, z povznášení energie kolem sebe do vyšších rovin harmonie, krásy a řádu. Zabývat se svou životní prací je pro vás prostředkem k osvícení a duchovnímu růstu, protože když milujete to, co děláte, přirozeně zapojujete svou pozornost a uvědomujete si všechny své činnosti.

Vaše vyšší já s vámi mluví prostřednictvím vašich pocitů, představ, tužeb a snů. Ukazuje vám vaši životní práci tak, že vás vede k věcem, které vám přinášejí radost, abyste si uvědomili, co děláte s láskou. Vaší životní prací bude to, na co často myslíváte, s čím se cítíte spojeni, čemu rozumíte nebo na čem už teď pracujete.

Může to být činnost, kterou děláte pro zábavu ve svém volném čase, anebo něco, o čem říkáváte, že byste se tím zabývali, jen kdybyste měli více času nebo peněz. Vaše životní práce bude přispívat lidstvu, zvířatům, rostlinám a Zemi samotné.

K vaší životní práci vás vedou také vaše sny a představy o vašem ideálním životě. Můžete třeba snít o pobytu v přírodě, o obeplutí Země na plachetnici, o napsání knihy, komponování hudby nebo vytváření jiného uměleckého díla, o trávení času nějakým sportem, péčí o rodinu nebo vyučováním druhých lidí. Možná chcete řídit svůj vlastní podnik či radit jiným lidem.
Vaše nejhlubší touhy a sny pocházejí z vaší duše. Vaše duše není omezena tím, kdo jste nyní;
 vaše duše vidí širší obrazy toho, kdo jste, a uvědomujete si, čeho všeho můžete v tomto životě dosáhnout. Prostřednictvím snů o ideálním životě vám ukazuje váš potenciál a směr růstu.

Neodsouvejte své sny stranou jako něco, co by "bylo sice pěkné, ale nejde to". Oceňte je jako zprávy z nejhlubších úrovní vaší bytosti, ukazující vám, co můžete dělat, a naznačující možné směry vašeho vývoje.


Vaše životní práce možná ještě ani neexistuje jako zaměstnání, které byste mohli rovnou najít. Může to být práce, kterou si teprve vytvoříte. Lidstvo dnes prochází změnami vědomí. Aby se toto nové vědomí usadilo v rovině planety Země, budou zapotřebí nové formy a aktivity. Staré formy se změní; tisíce lidí budou měnit svá zaměstnání a začnou jinak postupovat v tom, co dělají.
Jste tu právě teď proto, abyste pomohli vytvořit činnosti a struktury, které toto nové vědomí na Zemi podpoří. Je na vás, abyste rozpoznali otevírající se možnosti, vycítili, kde je čeho zapotřebí, a vytvořili takové formy, které tyto nové potřeby naplní. Jak se bude nové vědomí rozšiřovat, ucítíte stále silnější tlak dělat to, co posiluje vás i ostatní, co vás vyzývá k dalšímu růstu
a co vám dává možnost uspořádávat energii kolem sebe do vyššího řádu.


► Úryvek z knihy ► Tvoření peněz ► SANYA ROMAN





Jste tu právě teď proto, abyste pomohli vytvořit činnosti a struktury, které toto nové vědomí na Zemi podpoří. Je na vás, abyste rozpoznali otevírající se možnosti, vycítili, kde je čeho zapotřebí, a vytvořili takové formy, které tyto nové potřeby naplní. Jak se bude nové vědomí rozšiřovat, ucítíte stále silnější tlak dělat to, co posiluje vás i ostatní, co vás vyzývá k dalšímu růstu a co vám dává možnost uspořádávat energii kolem sebe do vyššího řádu.
Osvícení vychází z učení se dělat všechno s plnou pozorností a vědomě, z povznášení energie kolem sebe do vyšších rovin harmonie, krásy a řádu. Zabývat se svou životní prací je pro vás prostředkem k osvícení a duchovnímu růstu, protože když milujete to, co děláte, přirozeně zapojujete svou pozornost a uvědomujete si všechny své činnosti.


► Zpracovala ALENA P.  pro tento blog ► http://alenapundy.blogspot.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat