sobota 31. října 2015

JEDINÁ PRAVÁ CESTA

► ZLATÁ DUŠIČKA 24.10. 2015 ►
Lidé Země, 
proč se stahujete do sebe, místo, abyste projevili své pravé já?
Proč stále hledáte v minulosti to, co již dávno nefunguje? 

Svět se mění, vidíte to každým dnem. Pokrok nelze zastavit. A také vaše duše jsou již na jiné cestě. Je potřeba postoupit, nalézt možnost, jak očistit sami sebe, jak kráčet dále s čistotou své mysli, čistotou své duše. Teprve toto vás vyhoupne do výšin, teprve tak dosáhnete svého domova, ucítíte spojení, které se vám zdá ztracené. Avšak ztracené není. To pouze vy jste byli tak dlouho manipulováni, abyste zapomněli. Zapomněli na to, kdo jste, kam patříte. A to je také to, co vaši manipulátoři se stále větším úsilím chtějí skrýt. I přesto, že jste zapomněli, i přesto jste schopni čas od času prostoupit temnotu kolem sebe, podívat se do světelných výšin a zapamatovat si to, co jste tam viděli. Zůstane ve vás nezapomenutelný otisk známého, láskyplného, toho, kým jste byli předtím, nežli jste přišli na Zemi. A s těmito pocity se vracíte zpět, do svého světa, své reality. A poté cítíte, že mnoho z toho, co bylo dříve, vás již neuspokojuje, neboť jste nahlédli tam, kde jste doma. A již toto nezapomínáte, ale celý život hledáte. 
Nechápete, že nemusíte hledat, pouze zaměřit pozornost do svého středu a tak se opět napojit. Avšak ve svých starostech a obavách často tyto pocity potlačujete. Proto se objevují smutky a beznaděj, neboť cítíte, že jste žili jiný život a toto je jen pouhá iluze. 

Každý tvoří svůj svět a často se stáváte součástí iluzorních světů ostatních. Není zde radost, není zde láska. Chybí pochopení. Chybí spojení a víra. Vše však řídí vaše duše a tak dříve či později rozsvěcí tu božskou jiskru ve vás samých. A teprve poté, když jste plně přítomni, kdy si vše uvědomujete, jste schopni přijmout to, co se děje kolem vás, s vámi, jste schopni přijmout to, co vidíte a také jste schopni roztrhat závoj iluzí, který vás plně obaluje. Teprve tehdy vaše duše jásá, neboť jste dosáhli prvního kroku uvědomění. Neboť jste dosáhli místa, ze kterého již není návratu. A od této chvíle začíná hledání osvícení, hledání pramenu věčného života. A toto je pro vás tou jedinou pravou cestou. Toto je to, co se děje v těchto letech, co se děje každým okamžikem. A vy jste toho součástí. Oslavujte a děkujte za tyto příležitosti. Na mnohé z vás se nedostalo a mnozí toto odmítli. Ale ti šťastnější jsou zde. 
Jste to vy. Proto nezahoďte tuto příležitost a naleznete lásku bezpodmínečnou.

Milujeme vás a jsme s vámi.



©2015 Připravila: ALENA pro ►http://alenapundy.blogspot.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat