neděle 23. června 2013

►►► ZLATÁ DUŠIČKA 23.06.2013 ►►►

►►►► DOMOV ►►►►
Není zde touha změnit svět. Není zde radost z bytí. A toto dál rozežírá lidská srdce. Vytratila se láska a víra. Lidé se bojí a jsou pošetilí, že si myslí, že takto svět může pokračovat dále. Beze změn a pochopení, bez přijetí. Vy tu nejste proto, abyste se bránili neočekávanému, abyste se bránili změně. Vy máte změny podporovat. To, co zde bylo věky neznamená, že je to správné. Sami cítíte, že tudy cesta nevede, ale držíte se toho všeho jako blázni, kteří nemají potuchy, že jsou blázny. A přesto v sobě nosí naivní radost ze všeho, co mohou zkoumat, ze všeho, co jim přináší vzrušení. Člověk často pochybuje o svém konání. Ba dokonce o tom, co vyslovuje. I tomu už v té chvíli sám nevěří.

Jak potom může tvořit svůj svět, svůj život?
Možná máte strach.

Ale proč nezkusit vše, k čemu vás život vyzývá? 

Jste tu jako slepci, kteří touží vidět krásy kolem sebe. Odjakživa tu vše bylo.
Kdo se však pozorně dívá, opravdu tu krásu vidí. 

Vidí ale pravdu? A kdo pozná lež?


Svět je zvláštní místo. Nádherné a divoké a také kruté a bolavé. V mnohém však neutěšitelné. Není proč se bát více. Strachy ovládají. Maří lásku a radost. A vy lidé Země chápejte, že domov si nosíte ve svém srdci. Nebojte se o něj. Domov dělá váš klid a rozvahu, vaši lásku a pochopení, pocit bezpečí. Nehledejte nikde jinde, nežli v sobě. Nikde více nenajdete. Zbytečně ztrácíte čas. Ať jste kde jste, vy jste ti, kteří tvoří vše, co vám patří, vše, co lze. V životě jsou mnohé bolesti, které nedokážete odpustit. Ale čas vše obrousí jako řeka kámen. V neodpuštění není možné hledat lásku. Otevíráte dveře, které vedou do vašeho vysněného světa. Držíte sami sebe uvězněné a přesto byste mohli vyjít a být svobodní. Máte v sobě klíč, který odemyká všechny zámky. V čase polarity jste součástí všeho, co je. Nevidíte však, jak se vše mění.


Říkáte, že si nevíte rady se svým životem, ale je to tak doopravdy?
 Nejste jen bojácní a zklamaní životem natolik, že necháte vítězit své strachy?

 Hledáte odpovědi v mysli, obracet se však musíte do srdce. Není proč litovat minulosti. Je potřeba se odpoutat. Brána se otevírá a vy jste zváni. Nahlédněte a vstupte. Nechte vše za sebou, neboť již máte nové možnosti. Nečekejte na nikoho, soustřeďte se a jděte za svým cílem. Vyslyšte sami sebe a již nepodléhejte klamu. Proces přeměny dávno začal a vy jste její součástí.
Tady a teď.
♥♥♥
Čerpáno ► ZLATÁ DUŠIČKA
SOUVISEJÍCÍ ► NOVÁ ZEMĚ 2010

2 komentáře:

  1. Krásne napísané
    vsetko mame tu na dosah ruky ,staci otvorit srdcia a mysle a nahliadnut dalej ,,zbavit sa strachu lebo ten strach nepatri nam je len brzdou na ceste cloveka

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji jako vždy za Tvé vnímání a souznění milovaný MIRKO...ANO: Zbavit se strachu je především cestou lepšího vědomí nadhledu spokojenosti v rovnováze, pak máme vše na dosah ruky s otevřením srdce a naší mysli. Vždy záleží na Nás jakým směrem srdce nás bude vést. Srdečně děkuji za krásu Tvých slov a jsem s laskavým pozdravením a s láskou v srdci: ALEJKA :-)

    OdpovědětVymazat