pondělí 3. února 2014

ZLATÁ DUŠIČKA 31.1. 2014


► UZEMNĚNÍ ►
Počínaje lidskými bytostmi, až po všechno živé na Zemi, pro každého je zde možnost být napojený, vnímat totéž, co vnímá Matka. Spojení je stále posilováno, neboť jste dávno velkou část této schopnosti ztratili.

Vše se začíná po novu a síla spojení bude mnoho lidí výrazně poutat k Zemi i v příštích dnech. To proto, že i když jste napojeni na vesmírný zdroj, stále neumíte rozlišovat, zda to, co prožíváte a chcete prožívat, náleží k vaší realitě nebo jsou to pouze vaše iluze, které jste si stvořili, aniž by jste byli schopni nahlédnout dovnitř.

Uzemnění je důležité. Přesto, že vše probíhá rychleji, je zde stále mnoho ke zpracování. Sice máte více možností, ale stále se učíte a budete se učit je vidět a využívat. Budete se probouzet a hledat svou cestu, budete se snažit odejít z toho, co se vám nelíbí. A pokud pochopíte jak na to, může se to stát ze dne na den.

Dny jsou velice silné a to, co se uvolňuje z vaší minulosti, z vašich myslí, z vás samých, je velice těžká energie. Pochopte, že jste si ji nastřádali za spousty životů. Chápete, že toto musí odejít. To, co se snažíte pochopit je, proč je toto mnohdy spojeno s takovou bolestí a s takovými obavami. Proč máte neustále v sobě zmatek a neznáte odpovědi, kde se vše bere. Proč najednou opět pochybujete, i přesto, že jste si již dávno byli jisti.

Vesmír po vás chce, abyste zůstali opravdoví, abyste stáli sami za sebou a za tím, co jste si vybrali. Abyste se nenechali ovlivňovat čímkoli vnějším. Chce, abyste byli ti, jací jste svým původem, ne takoví, jací jste se naučili být jen proto, abyste přežili v tomto světě. S co nejmenším počtem ran, abyste prošli co nejpohodlněji. Chce, abyste dostáli tomu, co jste si slíbili a totiž tomu, že pomůžete Zemi, že pomůžete sami sobě, svým dětem. Že pozvednete vědomí a projdete branou do lepšího života, k vědomému prožívání a tvoření a osvobodíte se.

Čas je k vám velice vstřícný. A jakkoli jste zdrženi a kladete odpor, o to bolestivějším procesem potom procházíte. Část z vás ještě nechápe, proč se jim vše děje, nepozastavují se nad tím. Nehledají odpovědi, ale pouze pasivně přijímají svůj život. Toto se ale také jednou změní. Bude to potřeba, neboť i tito dojdou na rozcestí, kde budou nuceni volit.

Není cesty zpět. A ti, kteří jste již probuzeni, nelekejte se problémů, ale jděte za svým cílem. Neboť vy už víte. Odměnou vám bude klid na duši a spasení. Nebuďte zlí sami na sebe, neboť vše zde je pomíjivé a je to součástí vašeho učení. Milujte sami sebe a učte se být vědomí. Potom vše pochopíte a nebudete již nikdy moci být klamáni.

Milujeme vás.


Žádné komentáře:

Okomentovat