středa 27. května 2015

PŘECHOD OD NEVĚDOMÉHO K VĚDOMÉMU - REKAPITULACE

► ZLATÁ DUŠIČKA 26.05. 2015 ►
Lidé Země, jste vedeni, abyste očišťovali sami sebe od nánosů, které jste za mnohé životy nasbírali. Vidíme, jak se měníte, vaše snaha dochází cíle. Cítíte, jak se mění vaše přístupy k životu, jak dosahujete úspěchů. V mnohém začínáte chápat, že život je o něčem jiném, nežli o pachtěním se za bohatstvím. Stáváte se citlivějšími a vnímavějšími. To sebou však přináší mnohé problémy, neboť vaše duše touží po svobodě a vzájemném sdílení a vy jste zmatení. Máte mnohdy pocit, jakoby jste již nebyli součástí života, cítíte že vás cosi volá. Hledáte spojení s něčím větším, něčím, co vás převyšuje. Duše se probouzí a chce být vyslechnuta. Mnozí to cítí a chtěli by se s tímto vypořádat. Ztrácíte jistoty, které jste dříve měli, přicházíte o to, co jste znali, měli zavedené. Ocitáte se v prázdnu, nemáte se čeho chytit. Toto ve vás vyvolává obavy, probouzí se vaše strachy. Jakoby jste se začali spíše obávat svého zániku. Přechod od nevědomého k vědomému prožije každá bytost, která se po dlouhé době probouzí. Otevíráte oči. Jsou to velice rozporuplné pocity, které vnímáte. Cítíte se šťastní a povznesení a zároveň plní obav z toho, co vás čeká, co se s vámi děje. Do vašich životů přichází mnohé „náhody“. Nejprve si to neuvědomujete, ale časem jste přímo fascinováni, když se naučíte vidět, jak do sebe vše zapadá, jak je Boží plán dokonalý. 

To, co jste zapomněli, vychází na povrch, do vašeho vědomí. Mnohdy jsou to jen střípky. Stává se, že často cítíte až husí kůži z toho, jak vám najednou vše dochází, jak jste si jisti tím, co víte. Na dotaz, jak to víš, odpovídáte vím, že vím. Jste fascinovaní informacemi, které získáváte, neboť rezonují s vaším Já. Je zde však mnoho problémů ve fyzickém životě. Neboť málokdy jste schopni se v tomto stavu přizpůsobit běžnému životu. Jste připraveni postupovat dále, přesto jakoby se nic nedělo, nic postřehnutelného, život si dále běží svým tempem. Mnozí mohou podlehnout sebeklamu, že změna již je za dveřmi, že se druhý den vzbudí a bude to tu. Mohou bez rozmyslu ze dne na den změnit svůj život. Opustit to, co je nenaplňuje. Někteří tento krok ustojí, zvládnou být i nadále součástí fyzického a materiálního. Jiní však po počáteční euforii upadají do depresí a stresů, pocitů sebelítosti a zmaru. Měli svá očekávání, své představy, které se nenaplnily a tak se pracně vracejí tam, kde to opustili, s pocity nedůvěry a zklamání.

 Je mnoho z vás, kteří i přesto zůstávají napojeni, plní tvořivosti a důvěry v běh Vesmíru. Někteří však rezignují. I když toto netrvá dlouho, neboť duše stále volá. Je zde popis toho, jak probíhá probouzení. Uvolnění minulosti a ztráta jistot. Je to cesta plná emocí a bolestných procesů, kdy se bytost cítí nenaplněna, hledá odpovědi, hledá domov. Ztrácí své hodnoty a nevytvořila si nové. Je to mezidobí, které člověka může velice posunout a také posune. Mnohé však také vnitřně zdeptá a odradí. Toto je cesta bytosti, cesta duše. A i přesto, že je to náročné období, je zde naděje, je zde prožitek spojení, naladění se na zdroj, kdy stále častěji získáváte odpovědi na své otázky, je zde mnohdy radost ze setkání se svou vesmírnou rodinou, neboť rodina podporuje všechny své členy. Doba probouzení však není bleskový prožitek. Je to proces. Stejně tak jako probouzení celých národů, celé planety. Záleží na jednotlivcích, přesto tento proces probíhá roky i staletí. 

Čas je relativní pojem. Je potřeba nečekat na cosi neuchopitelného, co vás osvobodí z tohoto prožívání. Nic nepřijde naráz. Nic, co by vás náhle vytrhlo odněkud, kde se vám nelíbí. Pomoci si musíte pouze vy sami. Nečekejte na povznesení své duše v tomto životě, neboť se to může stát až v některém životě dalším. Víme, že jsou zde tací, kteří to nechtějí slyšet, vzdali své osobní životy. Ale toto není cesta. Neboť nečinností a čekáním duše blokuje svůj postup. Nehybnost znamená smrt a čekání pouze odsouvá to, co je potřeba vyřešit. Dříve či později budete donuceni, pokud se nebudete hýbat. Neboť vaše duše sem nepřišla, aby čekala, ale aby tvořila a stala se součástí jednoty všech bytostí. Díky každému z vás může být probuzeno mnoho dalších bytostí. Zaměřte se na svá srdce, probouzejte je a šiřte lásku. Nezapomeňte, že je potřeba využít každou vteřinu vašich životů. A pokud nevíte, jak dál, nepropadejte skepsi. Neboť jakmile budete vědět, co chcete, půjdete si za tím a teprve tak se naučíte tvořit.

Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě.

Jste silní, lidé Země a jste schopni stvořit vše, po čem touží vaše duše.


©2015 Připravila: ALENA pro ►http://alenapundy.blogspot.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat