neděle 24. května 2015

ŠTĚSTÍ

► ZLATÁ DUŠIČKA 16.05. 2015 ►
Lidé Země, byli jste postaveni před pravdu, která osvobozuje. Mnozí ještě možná nechápete smysl tohoto. Avšak je jisté, že osvobodit vás může jedině to, co mnohdy považujete ze neskutečné a neuskutečnitelné. Navštěvujete mnohé reality, prožíváte spoustu různých variant realit. Každý z vás vidí svou pravdu. Každý den se učíte chápat souvislosti. Možná můžete mít pocit, že je to hra. Anebo ještě hůř. Možná se vám může zdát, že si někdo hraje s vámi. Musíte chápat, že vše záleží pouze na vaší víře, na tom, jak budete pevní v životě a na tom, jak budete naplňovat své osudy, cestu duše. Každá bytost chce být šťastna. A každá bytost vidí štěstí někde jinde. Také každý své štěstí čímsi podmiňuje. I čas je důležitý. Neboť nebudete šťastni tehdy, až děti vyrostou, až postavíte dům, či seženete práci. Toto je pouze kódování věcí budoucích. Tyto kódy si dáváte do života neustále. A proto nejste šťastni. Šťastná se jeví květina kývající se ve větru, ti, jejichž den je bezstarostný a mysl lehká jako vánek. Lidé Země, dovolte si být šťastní. 

Proč si to odpíráte nebo dokonce zakazujete?

 Co kdyby to byly vaše poslední dny, kdy štěstí prostoupí vaši bytost? 

Prožívání štěstí uvolní vše, co v sobě držíte. Je mnoho povinností, které vás čekají. Nenechte se odvádět od svých záměrů. Odkládáním ničeho nedosáhnete. To, co je před vámi, to nezmizí. Vidíte sami, co se kolem vás děje a jenom vy sami jste schopni to změnit. Cesta pokroku je neudržitelná. Avšak jste lidé, tak propagujte lidskost. Ne zkaženost, ne brutalitu. Ale lásku a pochopení. Právě to, co jste ve své podstatě, pokud si zrovna nehrajete na roli člověka. 

Copak bylo ještě málo bolesti? 

Kdo by chtěl mluvit o bolesti, když je zde mnoho zajímavějšího? 

Přehlížením však bolest nezmizí. Přijměte vše, co vás tíží a udělejte prostor tomu, po čem toužíte. Splnění svých přání. Kdybyste věděli, jak tenká cesta vás dělí od příznivé budoucnosti. Ale zrovna tak tenká je i cesta do pekel. Potom byste pochopili, že ve svých životech máte většinu nedůležitého a jen malý zlomek toho, co za to opravdu stojí. Hledáte útěchu, chcete informace. Ale je potřeba více, než je jen na 5 sekund udržet v mysli. Je potřeba zhodnotit vše a zaujmout postoj. Je možné, že některé informace se již podruhé neobjeví. Stav na Zemi se zhoršuje a vy máte moc vše ovlivnit. Avšak málokdo podstupuje nepohodu. Nedělejte však nic, čeho byste později mohli litovat. Čas běží a rozhodnutí padne. Proto buďte bdělí, neboť se začíná mnoho dít na scéně planetární. Budete překvapeni mnoha informacemi. Avšak nesuďte předčasně, ale naslouchejte. Pomůžeme vám, abyste pochopili….

Milujeme vás.



©2015 Připravila: ALENA pro ►http://alenapundy.blogspot.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat